Introductie

SNEL

Property Services & Beheer bemiddelt bij de verkoop en verhuur van woningen. Door gebruik te maken van een breed scala aan internet tools, waaronder de leidende sites Funda en Pararius, ben ik in staat om snel te schakelen met de mogelijkheden die internet biedt. Kandidaten of objecten zijn slechts 1 muisklik van u verwijderd. Ik ben alle dagen van de week bereikbaar en ken geen kantoortijden. U heeft direct contact met mij, zonder tussenkomst van kantoorpersoneel.

PERSOONLIJK

Maar naast de snelheid van de hedendaagse technologie wilt u natuurlijk wel de persoonlijke aandacht die u verdient behouden. Property Services & Beheer combineert deze 2 werelden tot een klant- en servicegerichte manier van werken. Op basis van uw persoonlijke wensen bemiddel ik bij het vinden van de juiste koper/huurder. Bezichtigingen vinden plaats op een moment dat u dat het beste uitkomt.

BETROUWBAAR

Afspraak is afspraak. Dat is mijn devies. Of het nu gaat om financiƫle afspraken of een simpele bezichtigingsafspraak, ik hecht eraan mijn afspraken na te komen. Maar ook met uw privacy gevoelige informatie ga ik zeer discreet om. Met een achtergrond in de bankwereld is dat mijn tweede natuur. Met Property Services & Beheer heeft u betrouwbare partner.